Yuki

De Yuki way van online boekhouden en ondernemen

De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding. Een ondernemer zit niet te wachten op het zelf doen van de boekhouding, maar wil wel zijn business financieel gezond sturen. Dit kan alleen als de online boekhouding volledig en op tijd is bijgewerkt.

Robotic accounting maakt tijd vrij

Robotic accounting staat voor ons streven zoveel mogelijk alle zich herhalende, administratieve en simpele handelingen te automatiseren. Denk aan facturen met behulp van UBL inboeken, herkenningsregels toepassen of boekhoudinformatie via webservices uitwisselen met accountancy software. De boekhouding staat en daardoor komt er meer ruimte voor analyses en advies.

Administreren én communiceren

Yuki is er niet alleen om zo gemakkelijk mogelijk administraties rond en kloppend te krijgen. We willen ook dat je zo gemakkelijk mogelijk samenwerkt met je medewerkers en je klanten. Vandaar dat Yuki ook een communicatieplatform is. Vragen vanuit de ondernemer en vragen van collega’s, alles loopt via Yuki. En omdat het brondocument bij Yuki altijd gekoppeld is aan een vraag of antwoord kan daar geen misverstand meer over ontstaan. Vergelijk dat eens met een mailwisseling!

Maak direct een afspraak!